SOCIĀLĀS UZŅĒMĒJDARBĪBAS STUDIJAS

IKVIENAM ir kādas NEĪSTENOTAS VĒLMES, ko gribētos izdarīt — kā tajā Imanta Ziedoņa dziesmiņā:
“Un kamēr mazs, brūns teliņš
Caur brūnu govi rit,
JŪS ARĪ VARAT PASPĒT
KAUT KO VĒL PADARIT.“
Piemēram, viena no nesenajām mūsu Sociālās uzņēmējdarbības studentu idejām, kas dzimusi Akadēmijā, ir zirgu un jātnieku DRAMATISKAIS TEĀTRIS,. Tās ir izrādes brīvajā dabā. Ludziņas sacer pusaudži “ar problēmām no nelabvēlīgām ģimenēm,” ar kurām netiek galā sociālie darbinieki. Izrādēs kopā ar aktieriem piedalās jātnieki uz zirgiem, kuru sacensību karjera sen beigusies un kurus atdod gaļas kombinātos. Bet pusaudžos dzimst vēlme mācīties un radīt!
IR VĒRTS IESTĀTIES INOVATĪVAS DOMĀŠANAS MAĢISTRANTŪRAS studiju programmā “SOCIĀLĀ UZŅĒMĒJDARBĪBA”, ko īsteno “antīku” inovāciju godā cēlēja augstskola — Eiropas Kristīgā akadēmija. MAĢISTRANTŪRĀ izmācīties par vērtīgu sociālo pārmaiņu īstenotājiem ar mērķi dot tveramu labumu cilvēkiem Latvijā.
Var pateikt arī citādi: saprast, kā izveidot uzņēmumu ar sociāli ietekmīgu un noderīgu mērķi.
Turklāt to izdarīt, neaizņemoties kredītu! Bet, labi orientējoties iespējamos nākotnes klientos, atklāt iespējas savam uzņēmumam ar “ crowdfunding” – (t.s. pūļa finansējumu).
Akadēmija ir izdarījusi lielisku darbu, apkopojot 107 sociālās uzņēmējdarbības definīcijas un izstrādājot individuālas studiju iespējas gan e-vidē, gan klātienes un neklātienes studijām ar PĒTNIECISKU un praktisku ievirzi.
Vai VĒRTS UZSĀKT SOCIĀLU BIZNESU? – PROTAMS!
Nav jau liela māka pelnīt naudu vienīgi sev! Bet LIELA VĒRTĪBA DIEVA un SABIEDRĪBAS PRIEKŠĀ LATVIJĀ — IR GRIBĒT ĪSTENOT IDEJAS BEZ NAUDAS un ne NAUDAS VIEN DĒĻ!
Kā?
Nāc un studē! SOCIĀLĀ UZŅĒMĒJDARBĪBA IR 21. GADSIMTA REVOLŪCIJA – tā to apzīmē Eiropas Komisija.
Zvani 29266532. Raksti – akademija@kra.lv vai rektore@kra.lv
Dokumentus pieņemam katru darba dienu plkst. 10.00 – 18.00.